Yeni Fabia


1999 yılında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ilk kez tanıtılan Fabia'nın ikinci nesli, 2007 yılında Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılmıştı. Bu kez Skoda'nın yeni marka kimliğini açıkça ortaya koyan yenilenmiş, işlevsel ve modern tasarımı ile tanıtıldı.

Dünyada 1.6 milyon Türkiye'de ise yaklaşık 25 bin adet satılan Fabia'nın yeni neslinin, yıl sonuna kadar yaklaşık bin adet satılması bekleniyor. Kullanıcısında bağımlılık yaratan Fabia'nın eski müşterileri için uygulanacak özel kampanyaların da bu satış grafiğini daha yukarılara taşıması planlanıyor.

Yeni Fabia'nın Classic, Ambiante, Sport ve Elegance olmak üzere 4 farklı donanım seçeneği bulunuyor. Aynı zamanda 3 benzinli, 2 dizel motor seçeneği ile pazara sunulan yeni Fabia'da otomatik vites 1.6 lt. benzinli motor seçeneği, 6 ileri tiptronik olarak da mevcut.

Yeni Skoda Fabia'nın özellikleri 70 HP'lik 1.2 standart donanımında climatic, yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon, elektirikli ön camlar, fasılalı ayarlanabilir silecekler, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, Radyo /CD/MP3 çalar, portatif müzik çalar bağlantı soketi, bagaj aydınlatması, devir göstergesi ve benzin ikaz ışığı, immobilizer, uzaktan kumandalı merkezi kilit, sürücü hava yastığı, kapı içi çelik koruma barları, aktif gergili ön emniyet kemerleri, darbe anında katlanabilen direksiyon, ISOFIX çocuk koltuğu bağlantısı, gövde rengi tamponlar, siyah renkli koruma çıtaları, 15 inç’lik çelik jantlar, 3. stop lambası, halojen ön farlar, elektirikli ve ısıtmalı yan aynalar, arka sis lambaları ve renkli camlar standart olarak yer alıyor.

Yeni Fabia ön diz, arka diz, arka baş mesafeleri ve bagaj kapasitesi ile sınıfının en geniş otomobili olma özelliğine sahip yeni Fabia, sürücü ve yolcusuna sıradışı bir ferahlık sağlıyor. Üstün ürün kalitesi, farklı motor seçenekleri ve donanımlarının yanısıra, geniş ve değişken iç mekan, yüksek bagaj hacmi, heyecan verici iç ve dış tasarım, işlevsel özellikler ve mükemmel fiyat / denge oranı yeni Skoda Fabia’yı B segmentinde benzersiz kılıyor.

Yorumlar