Yeni Renault Megane


Yeni Renault Megane Hatchback ve Coupe artık Türkiye’de C segmentinde satışa sunuluyor. Yeni Megane Hatchback ve Coupe dikkat çarpıcı tasarımları, yüksek yol tutuşu, ergonomik yapısı ve yeni donanımlarıyla dikkat çekiyorlar. Yeni Mégane HB 1,6 16V, 1,5 dCi 105 beygir motor seçenekleri; Expression ve Dynamique versiyonları, Yeni Mégane Coupe'de 1,6 16V, 1,5 dCi 105 beygir motor seçenekleri; Dynamique versiyonuyla satışa sunuluyor.

Yeni Megane Hatchback ve Coupe, ergonomi ve konfora önem veriyor. Araç, renkli animasyonu okumayı kolaylaştıran analojik ve dijital ekranlı bir gösterge paneline sahip. Eller serbest Renault kart sistemi, çift bölgeli elektronik klima, Bluetooth’lu Radyo CD MP3 çalar ve dinamik viraj lambalı Bi-Xenon farlar, ayrıca özel tasarımlı 3D Sound by Arkamys ses sistemi de ilk kez bu iki modelde kullanıldı.

Yeni Renault Megane tutumlulukla konforlu sürüşü bir araya getiren üç motor seçeneği sunuyor. 1,5 dCi 105 beygir dizel motor; 1,6 16V ve yıl sonunda gama eklenecek yeni TCe 130 motorlardan oluşuyor.

Yeni Megane’da ilk kez Laguna III’te kullanılan çift yan darbe sensörleri ve çift hazneli göğüs/basen hava yastığı kullanıldı. Bu sistem yandan çarpışma etkilerinin azaltılmasını sağlıyor.

Renault yeni Megane’da 3 yıl/100.000 kilometreye kadar garanti sunuluyor

Yorumlar