Auto Sock (Kar'dan Buz'dan Korkmayın)


Autosock Nasıl Çalışır?

İyi bilinmektedir ki kar ve buz tekstil materyeline yapışır. Autsock %100 yüksek teknoloji ürünü liflerden üretilmiştir. Bu lifler kullanıldıkça daha çok yoğunlaşır, kar ve buzlu yüzeylerde tutunmayı optimum hale getirir.Geliştirilmiş bu özel kumaş; ortaya çıkan suyu lastik ile karlı - buzlu yüzey arasında tutar. (örneğin güneşten veya lastik dönüşünden ortaya çıkan sıcaklık gibi..) Bu şekilde kavramanın en maksimum seviyede olmasını sağlıyor.

Autosock nasıl bir yarar sağlar?

Autosock kış lastiklerinden ve belirli durumlarda kış zincirlerinden daha etkili ve yararlı olur. Bu iddaa önde gelen otomobil üreticilerinden ve TÜV tarafından test edilip onaylanmıştır. Ayrıca Autoscok yaz ve kış lastiklerine monte edilebilir.

Autsock'u hangi yol şartlarında kullanabiliriz?

Autosock, karlı ve buzlu yol şartlarında aracınızın çekiş gücünü arttıracaktır. Autosock'u karlı ve buzlu yol şartları ortadan kalktığında en kısa sürede çıkarmanız tavsiye edilir. TÜV testleri sonucunda asfalt ve benzeri yol şartlarında Autosock takılı iken ilerlemek ürünün aşınmasına neden olduğu saptanmıştır. Bu yüzden kış şartları haricinde Autosock ürününüzü kullanmamanızı öneriyoruz.

Arabamda ABS var, yinede Autosock kullanabilirmiyim?

Evet, Autosock ile arabanızdaki tüm elektronik güvenlik sistemleri (SP, ASC+T, ASR, ABS) normal şartlardaki gibi çalışmaya devam eder . Diğer tırmanma aksesuarları takılı iken (lastik zincirleri gibi...) elektronik güvenlik sistemleri çalışmazken, Autosock bu sistemlerin kış şartlarında performansının artmasını sağlar.

AutoSock'u takmak için aracı kriko ile kaldırmam gerekiyormu?

Hayır, sadece aracınızı durdurun, el freninizi çekin ve aracınızın bir yamaç üzerinde olmadığından emin olun. Autusock'u yukarıdan aşağıda doğru lastiklerinize geçirin ve mümkün oldukça aşağıya doğru çekin. Daha sonra yaklaşık 1 metre aracınızı hareket ettirerek Autosock'un geri kalan kısmını lastiğinize geçirin. Autosock'u aracınızın lastiklerine monte ettikten sonra; aracınızı sürmeye başlayabilirsiniz. Aracınız hareket ettikten sonra Autosock otomatik merkezleme özelliği sayesinde lastiklerinizi tam olarak kavrayacaktır. Eğer aracınız kara saplanmış ise, Autosock'u takılı olan lastikleriniz patinaj çekebilir. Fakat bir kaç patinajdan sonra yolunuza devam edebilirsiniz.

Autosock, buzlu ve karlı yol şartlarında sürtünmeyi ve yol tutuşunu arttırır, güvenli bir yolculuk sağlar.

· Araçlar için kısa süreli zor şartlarda muhteşem bir performans

· Buzlu ve karlı yol şartlarında kolay ve pratik montaj ve sökme imkanı

· 50 km/saat de rahat ve güvenli sürüş imkanı

· Gürültü ve titreşim yaratmaz

· Hafif ve taşıması kolay

· Lastik üzerinde kendi kendine merkezleme özelliği ile maksimum yarar.

· Yeniden kullanılabilir ve yıkanılabilir.

· Çevreci ve geri dönüştürülebilir.

· Jantlara kesinlikle zarar vermez.

· TÜV ve GS tarafından onaylı

· Hemen hemen tüm binek araçlara uygun.

· Önde gelen araba üreticileri tarafından onaylanmış.

· Lastik ve jant arasındaki kapladığı alan düşük olması sebebiyle, araçlardaki tüm elektronik güvenlik sistemleri(ESP, ABS) maksimum seviyede çalışır.

Yorumlar